16 Twente

Extra mededelingen


 

 

 

RAYON 16(Twenthe), plaatsvervangend rayonofficier:

J.H.(Henk) Dekkers

J. Evertsenstraat 32

7642 CG Wierden

0546- 57 46 07

twente.plv@kveo.nl

 

Wierden, 02 april 2019.

 

Geacht lid,

 

Helaas, er is een concurrerende activiteit voorons op de 2e woensdag van april.

De Oud Twentenaren houden hun bijeenkomst op10 april. Daarom heeft onze vorige bijeenkomst unaniem besloten uit te wijkennaar de 3e woensdag van april.

Onze volgende bijeenkomst is dus opde 3e woensdag van april.U bent hierbij dus voor woensdag 17april 2019 weer van harte uitgenodigd.

 

Vanaf 16.30 uur is de ontvangst meteen drankje. Om ca 17.30 uur is er tijd voor de warmemaaltijd, de bekende ‘blauwe hap’. Hiervoor wordt cateraar De Mandarijn uitOldenzaal ingeschakeld. De kosten hiervoor bedragen € 10,00 per persoon. Daarnais er nog tijd voor een ‘kop koffie’ tot ca 19.30 uur.

 

Tevens vraag ik uw mening over deverplaatsing van onze bijeenkomsten naar de 3e woensdag van demaand. Het zou ook onze KVNRO-vrienden zeer goed uitkomen, want zij hebben die2e woensdag hun eigen bijeenkomst.

 

Onze vaste locatie is: KMV Semper Crescendo,Wilhelminastraat 29b, 7571 CE Oldenzaal.

Er is betaalde(tot 18.00uur)parkeergelegenheid voor de locatie en ca 300 meter terug hoeft u dezebelasting niet te betalen.

Uw eventuele partner/introducee is uiteraardeveneens van harte welkom.

Bij het zoeken naar eventuele oplossingen vooruw vervoer naar onze bijeenkomst steken we graag een helpende hand uit.

 

Wij stellen uw aanmelding erg op prijs omzodoende het juiste aantal maaltijden te kunnen bestellen. Wij zien uwopgave daarom graag uiterlijk zaterdag 13 april 2019 tegemoet.

Die mededeling kan naar mij toe via een mail,een brief of per telefoon. De gegevens daarvoor vindt u in het briefhoofd. Eventuelewensen over activiteiten in ons rayon zijn welkom. Wij verheugen ons op uwkomst.

 

Metvriendelijke groet, mede namens onze rayonofficier Eugène Briët,

HenkDekkers

 

NB: De datum van de volgendebijeenkomst hangt af van de uitslag van bovenstaande vraag, dat wordt dan òf 8mei òf 15 mei 2019.

 


     
ga terug