16 Twente

Extra mededelingen


Geacht lid,
Met veel genoegen nodig ik u uit voor onze volgende bijeenkomst. Deze is, bij leven en welzijn, op de 2e woensdag van december. U bent hierbij dus voor woensdag 12 december 2018 van harte uitgenodigd.
Vanaf 16.30 uur is de ontvangst met een drankje.  Om ca 17.30 uur is er tijd voor de warme maaltijd, de bekende ‘blauwe hap’. Hiervoor wordt cateraar De Mandarijn uit Oldenzaal ingeschakeld. De kosten hiervoor bedragen € 10,00 per persoon. Daarna is er nog tijd voor een ‘kop koffie’ tot ca 19.30 uur.
Onze vaste locatie is: KMV Semper Crescendo, Wilhelminastraat 29b, 7571 CE Oldenzaal.
Er is betaalde(tot 18.00 uur) parkeergelegenheid voor de locatie
en ca 200 meter terug is deze om niet.
Uw eventuele partner/introducee is uiteraard eveneens van harte welkom.
Bij het zoeken naar eventuele oplossingen voor uw vervoer naar onze bijeenkomst steken we graag een helpende hand uit.
Wij stellen uw aanmelding erg op prijs om zodoende het juiste aantal maaltijden te kunnen bestellen. Wij zien uw opgave daarom graag uiterlijk zaterdag 08 december 2018 tegemoet.
Die mededeling kan naar mij toe via een mail, een brief of per telefoon. De gegevens daarvoor vindt u in het briefhoofd. Eventuele wensen over activiteiten in ons rayon zijn welkom. Wij verheugen ons op uw komst. 

Met vriendelijke groet, mede namens onze rayonofficier Eugène Briët,
Henk Dekkers

NB: De volgende bijeenkomst is vijf weken later, op de derde woensdag van januari, woensdag 16 januari 2019, gepland. De locatie daarvan volgt.

      
ga terug