22 Rotterdam

Vanuit het Mededelingenblad 230

22 ROTTERDAM

Agenda
In 2019 zijn onze bijeenkomsten gepland op 16 mei, 26 sep­tember en 21 november. De vaste kern leden van het rayon krijgt de uitnodiging met de detailgegevens 3 à 4 weken van tevoren toegezonden. Overige leden zijn van harte welkom en kunnen mij benaderen voor nadere inlichtingen.
 
Berichten
Door gebrek aan belangstelling kon de bijeenkomst op 22 november niet op de Van Ghent kazerne worden gehouden. Dankzij een tip van Diny Konijnendijk hebben wij met acht personen gezellig en lekker gegeten bij Minang Kabau aan een donkere Kralingse Plas.
 
De eerste bijeenkomst in 2019 trok ook weinig belangstellen­den, de lezing ging daarom niet door, de stamppotmaaltijd op de kazerne wel. De afwezigen hebben wat gemist, het was gezellig.
 
Door problemen met mijn laptop ben ik in juni alle e-mail­adressen kwijtgeraakt. Die van de leden van het rayon Rot­terdam heb ik met hulp van de ledenadministrateur weer te pakken gekregen. Leden van andere rayons die mijn berich­ten willen ontvangen, wordt nogmaals vriendelijk verzocht contact met mij te zoeken. 

Paul Scharp


Foto's van uit het Rayon

Meer actueel

Het Rayon Bestuur