20 Den Haag


Vanuit het Mededelingenblad 233


Agenda
Komend jaar zijn alle bijeenkomsten op de Frederikkazerne in Den Haag, gebouw 147. Aanvang van alle bijeenkomsten vanaf 16:00 uur. Door uw betaling meldt u zich tevens aan voor de bijeenkomst. Onze nieuwjaarsbijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 14 januari. Geen maaltijd maar wel ‘bubbels’ en veel maagvullende hapjes. 

Berichten
Ook de bijeenkomst op 8 oktober was weer bijzonder ge­slaagd te noemen. In de ochtend was er tevens de tweede rayonofficierenbijeenkomst van dit jaar in ‘De Reehorst’ in Ede. Hoewel ik twijfels had op tijd weer in Den Haag te kun­nen zijn, verliep alles voorspoedig.
Ik was bijtijds terug om de deelnemerslijst bij de wacht af te geven en iedereen te kunnen ontvangen. Tevens kon ik gelijk de voorbereidingen opstarten met Fred Beerlage die zijn ge­plande presentatie vanaf 16:45 uur zou houden. Op donder­dagmiddag 3 oktober waren Fred en ik op de kazerne ge­weest en hadden in gebouw 147 de beoogde werking getest op de TV. Mede daardoor verliep alles gesmeerd en kon Fred op tijd starten met zijn presentatie over de strijd in de Tweede Wereldoorlog in Zeeland. Rond 18:00 uur rondde Fred af en werd hij door mij bedankt voor zijn uitstekende presentatie. Met zesentwintig  personen konden we gelijk aan de heerlijke Indische maaltijd Semarang. Ook daar heb­ben we bijzonder van genoten. Mijn gebruikelijke praatje schoot er deze keer bij in. Deze combinatie gaan we dus de komende jaren vaker doen.

Ook de bijeenkomst op 12 november was een gezellige, met een heerlijke maaltijd (stamppot peen-en-uien met gehakt­bal).

Het is mooi te kunnen vaststellen dat we de afgelopen bij­eenkomsten nieuwe mensen hebben mogen begroeten. Ik hoop dan ook dat die trend zich voortzet.

 
Hans van der Vecht


Foto's van uit het Rayon

Meer actueel

Het Rayon Bestuur