20 Den Haag

NB:
Ook de geplande bijeenkomst van dinsdag 17 november GAAT NIET DOOR!
Helaas is dit het gevolg van de maatregelen afgekondigd door het Kabinet op dinsdag 27 oktober. Met de verlenging tot medio december komt ook ons Kerstdiner (dinsdag 15 december) in de gevarenzone.
De RO /plv RO houden de leden van rayon Den Haag op de hoogte middel e-mails van de ontwikkelingen.


Vanuit het Mededelingenblad 236

Agenda 
Ondanks dat de bijeenkomsten door Corona tot nu toe op de Frederikkazerne geen doorgang kunnen vinden, is een goed alternatief gevonden. Bij Van der Valk Den Haag-Wassenaar "De Bijhorst" zijn inmiddels drie bijeenkomsten, in juni, juli en augustus, gehouden. Afhankelijk of een bijeenkomst door de zorg van Paresto kan plaatsvinden, kunnen we altijd uitwij­ken naar Van der Valk. De leden van rayon Den Haag zullen, zodra bekend is waar deze zal plaatsvinden, door de RO worden geïnformeerd. De prijs voor een bijeenkomst (waar deze ook wordt gehouden) blijft € 25,00. 

Berichten 
Na twee geslaagde bijeenkomsten (op 23 juni en 21 juli) bij Van der Valk Den Haag-Wassenaar "De Bijhorst" hielden we daar op 18 augustus nummer drie. Maar liefst negentien le­den (sommigen met partner) kwamen daarheen. Diverse le­den spraken uit dat het zo heerlijk was om elkaar weer te kunnen ontmoeten en te spreken. Vanaf 16.00 uur genoten we, in een apart en gereserveerd deel van het restaurant en Corona-proef, van heerlijke drankjes. Even over 17.00 uur waren we compleet en hield de RO een kort praatje. Een lid van ons rayon, dat onze bijeenkomsten nog niet eerder be­zocht, werd aan allen voorgesteld. 

Rond 17.30 uur werd een heerlijk maal geserveerd: kip­schnitzel, met een lekkere stroganofsaus, groenten, gebak­ken aardappeltjes en frietjes. Als toetje een stuk kwarktaart met een vruchtencoulis. Tot besluit was er nog koffie of thee. Om 19.00 uur ging iedereen weer voldaan en blij huiswaarts. 

Hans van der Vecht 


Foto's van uit het Rayon

Meer actueel

Het Rayon Bestuur