01 Friesland


01 FRIESLAND

Vanuit Mededelingenblad 230


Berichten
Ons kerstdiner was weer een succesvol samenzijn. Al jaren­lang maken we gebruik van de locatie van het ROC in Drach­ten waar MBO-leerlingen horeca hun uiterste best doen om een geslaagd kerstdiner mogelijk te maken. Een mooie en­tourage, goed en lekker eten & drinken en een relaxte sfeer met leden in ‘feestelijke kledij’. Voor ons een mooie afronding van het ‘seizoen-2018’. 


Als regiobestuur hebben we onze bijeenkomst om een jaar­programma op te stellen al gehad en hebben we besloten om als eerste activiteit een Turkse kookworkshop te organi­seren. Dit event heeft inmiddels plaatsgevonden. De avonden van 21 en 27 februari waren met voldoende deelnemers gevuld en aansluitend ook onze magen. Het is ieder jaar weer een zoektocht naar leuke en originele events om te organiseren……, maar beste leden: we doen ons best! Heb je ideeën dan horen we dat graag; de wijsheid zit niet alleen bij het bestuur.


We hopen dat veel leden en hun partners of – wat ook moge­lijk is – een dierbaar persoon als compagnon, hun weg naar onze bijeenkomsten weten te vinden. Met een steeds ouder wordend ledenbestand, met helaas ook toenemende beper­kingen, is dat niet altijd eenvoudig. Maar doe je nix dan heb je ook nix! Dat 2019 ook voor Fryslân maar een mooi KVEO-jaar mag worden! 
Het bestuur Friesland


Foto's van uit het Rayon

Meer actueel

Het Rayon Bestuur