01 Friesland

Vanuit het Mededelingenblad 226

Agenda
Als regiobestuur hebben we recent een planning opgezet voor het jaar 2018. Voor de eerste helft van het jaar hebben we een activiteit in de planning in samenwerking met de Friese Milieu Federatie en willen we een bezoek brengen aan Frederiksoord om de Koloniehof en in Vledder het Valse Kunstmuseum te bezoeken. Uiteraard worden beide uitstap- jes gecombineerd met een maaltijd.
We zullen onze leden tijdig informeren over de details van deze uitstapjes.

Berichten
Op 14 december hebben we ons kerstdiner gehouden in het ROC in Drachten. De leerlingen van deze MBO-Horeca op- leiding doen ieder jaar hun uiterste best om zowel in de keu- ken als in de bediening hun beste beentje voor te zetten. Wij waren met ons KVEO-gezelschap de enige gasten en in een mooi aangeklede ruimte hebben we op een gezellige en smaakvolle wijze onze jaarafsluiting gehad.

Onze regio promoot de deelname van onze leden met partner of iemand anders die hen vergezelt en wij proberen elk jaar een programma te maken dat interessant genoeg is om deel te nemen. Echter, met een ouder wordend ledenbestand en de vele verplichtingen/afspraken die wij als gepensioneerden hebben is het steeds weer de vraag: wie doen er mee?
In ieder geval willen wij als bestuur ons best doen om het de leden naar de zin te maken.

Namens het rayon Friesland, Hans Smedema


Foto's van uit het Rayon

Meer actueel

Het Rayon Bestuur